Hírlevél
Név:
E-mail cím:

 Mennyi repülési időt vegyek?

10 perc sárkányrepülés arra bőségesen elegendő, hogy az utas megismerje a földtől való elrugaszkodás csodálatos élményét, néhány percnyi kilátást 5-600 m magasból a Dunára és a megnyugtató visszatérést anyaföldünkre.

Motoros sárkányrepülés - Duna.

 30 perc repülés motoros sárkányrepülővel lehetőséget teremt a fentieken túl az utas által választott iránytól függően a Budai-hegység déli lejtői meglátogatására, a Délegyházi bányatavak fölötti könnyed kőrözésre, vagy akár a Velencei-tó távoli sziluettjének megpillantására is.

 60 perc repülési idő a motoros sárkányrepülés szinte minden szépségével képes megismertetni a levegő szerelmesét. Ennyi idő alatt Budapest látványosságai is megtekintetők olyan perspektívából, amire csak ez a repülési forma képes, olyan sebességgel végighaladva az útvonalon, ami könnyeddé és teljessé teszi a látvány befogadását. A déli légtér repülésekor elérhetjül a Velencei-tavat, majd visszafelé a Duna mentén haladva megcsodálhatjuk annak buja növényvilágát és a Duna-menti települések sokszínűségét. A motoros sárkányrepülő olyan élményrepülést kínál, mely kitörölhetetlenül beissza magát az ember emlékezetébe.

Nagyon sokszor találkozom azzal a helyzettel, hogy a repülőtérre egy, vagy több kisérővel jön az vendég, aki általában a kisérő(k) általi megajándékozott. Azt szoktam ilyenkor javasolni, hogy az ajándék, mint fő attrakció mellett szánjanak legalább 20-30 percet repülésre a megajándékozók is és ezt nem véletlenül teszem: a hazaút során további felejthetetlen emléket nyújt a mindenki által átélt közös élmény megbeszélése.