Hírlevél
Név:
E-mail cím:

Vendégkönyv

Repültél már velünk? Részt vettél valamelyik programunkon? Esetleg növendékünk voltál? Kérlek oszd meg tapasztalataidat a többiekkel is 2-3 sorban! Bejegyzés írása >>>

Legutóbbi bejegyzések

2011. 08. 13 Tereza írta:

Fantasztikus élmény elszakadni a földtől! Odaföntről minden egészen másnak tűnik, a megszokott környezet tökéletesen új arca, és ezt is meg kell ismerni! Felfedezőnek érezhetjük magunkat egy kis időre! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönet ezért az utazásért Ferencnek, aki mellett csak biztonságban érezheti magát Mindenki! Következő terv, egész Budapest fölülről! :)

 

2011. 07. 07 B. Attila írta:

Minden napot így kéne kezdeni! http://www.youtube.com/watch?v=cvDxnErfWj8&feature=player_embedded

 

2011. 07. 06 Ragoncza Imre írta:

Kedves Feri! Köszönöm az élményt, fiam nevében is. Csodálatos volt, és leírhatatlan. 50 éves születésnapomra gyönyörű ajándék volt. Aki egy kicsit is fél, merje kipróbálni, mert jó fent, és a félelmet legyűri a látvány, és Feri Embersége. ...jó földre - érkezést... élmény - teli szállást... R. Imre

 

2011. 07. 05 Sz. Tibor írta:

Bevallom kicsit paráztam előtte, de felszállás után hamar elszállt minden félelmem. Teljesen biztonságos és az élmény egyszerűen leírhatatlan. Fentről minden teljesen más, kocsiból nézve fel sem tűnik, hogy ez a környék mennyire szép (najó, nem pont a battai finomítóra gondolok :)). A Duna fentről, a Velencei-tó vagy Budapest látványa egyszerűen kimos minden napi gondot az ember fejéből. Én szívből ajánlom mindenkinek, és kimondottam ajánlom a környéken lakóknak.

 

2011. 06. 21 Gál Gergő írta:

Gyerekkori álmom, hogy pilóta legyek, de ez színtévesztésem miatt nem valósulhatott meg. Érdekes módon a sárkányrepülés sosem fordult meg a fejemben, mint alternatíva. Aztán a barátnőm meglepett egy kuponnal születésnapomra. Szavakkal leírhatatlan érzés! Nincsen szinte semmi az ember és az égbolt között, a szél legkisebb változását is egész testtel lehet érezni, a sebesség növekedését pedig abból, ahogy a drótozaton egyre magasabb hangon zenél a menetszél. Ahhoz lehet ez hasonló, amit a repülés úttörői éreztek a múlt század elején. Fantasztikus milyen messzire ellátni odafentről. Egyszer mindenképp le fogom tenni rá a "jogosítványt". Köszönöm ezt az élményt, még biztosan találkozunk! PS: jó tanács a jövőbeni vendégeknek: vigyetek kabátot - én örülök, hogy volt nálam! :)

 

2011. 06. 12 Viki, Erika, Olivér, Zsolti írta:

Tisztelt Feri! Ma, olyan élményben részesítettél minket, amit egy életen át, őrizni fogunk. Fantasztikus volt a repülés. Szavakkal, nem tudom leírni, ami bennem/bennünk van. Kívánom, hogy nagyon sokáig repülj még, és remélem, hogy újra az utasaid lehetünk! Nagyon szépen köszönjük! Viki, Erika, Olivér, Zsolti

 

2011. 06. 07 Blanka és Viktor írta:

Köszönjük szépen, felejthetetlen élmény volt! Bátran ajánljuk ismerőseinknek is!

 

2011. 06. 06 Varga Tibor írta:

Nagyszerű élmény volt az elmúlt vasárnapi fél órás sárkányrepülés. Köszönöm az ajándékozóknak -felejthetetlen - és köszönöm Pamacsnak azt a magabiztosságot, ahogy másodjára sikeresen megbirkózott az időközben feltámadt széllel és profi módon letette a gépet a betonra. Az első 24 perc sem volt semmi, de az utolsó 6 perc izgalmakkal teli. :)

 

2011. 05. 22 L írta:

De ugye amikor akciós áron tetszettek ingatlant vásárolni a reptér közelsége miatt, akkor nem volt panasz? Mert csak úgy ér ám reklamálni, ha akkor is azt tetszettek mondani, hogy "No-No, ezt nem-nem..." Illetve ha régi lakók, akkor ugye amikor vadászgépek gyakoroltak Önök felett, még a régi időben, akkor is tetszettek reklamálni az ügyeletes szovjet parancsnoknál a napi repülés végén? Mit szólnának esetleg egy költözéshez? Ajánlom a Helikopter lakóparkot Ferihegyen... Van jó levegő, kilátás, síkvidék és remek repcsiket lehet látni! Még a végén meg is szeretik őket:) Üdvözlettel, s amennyiben cinikusnak tetszik gondolni a bejegyzésem, akkor jól tetszik gondolni mert annak szántam! L. PS: Pamacsnak pedig jó repülést, még mindig többen szeretjük a repülő szerkezeteket, mint nem:))))))))

 

2011. 05. 21 egy a sok ezereből írta:

Nekünk is felejthetetlen élmény itt Halásztelken, este fél 8 után még a hangos sárkányrepülőt hallgatni. Köszönjük, hasonlókat!

 

2011. 05. 18 MEISEno11 írta:

Kedves Pamacs ! most szombaton voltunk Veled,a felesegemmel, 20-20 percet az egen .. felejthetetlen elmeny volt,mindkettonknek :) Koszonjuk !! a kozvetlenseget, a kedvesseget, a PROFIZMUSt, ahogy elvittel minket "egy korre" :) Tovabbi Jo Repulest, Sok-sok elegedett utast es Kek Eget kivanunk Neked

 

2011. 05. 16 Homoki Tamás írta:

A feleségem lepett meg a születésnapom alkalmából egy 20 perces sétarepüléssel. Eleinte kicsit féltem, hogy vajon milyen lesz a magasban egy sárkányrepülővel, de úgy voltam vele, ha már megkaptam kipróbálom. Mikor megérkeztünk a helyszínre Tóth László(Pamacs) már várt minket és nem is telt el túl sok idő már indulásra készen álltunk. Mikor elindultunk még volt bennem egy kis aggódás, de mikor a levegőbe emelkedtünk az a fantasztikus érzés, élmény minden félelmemet elfeledtette velem! Szerencsére nagyon szép időnk volt, ezért nagyon gyönyörű volt a látnivaló, még a Mátra vonulatát is lehetett látni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ezt ki kell próbálni akár többször is, de legalább egyszer mindenféleképpen. Végezetül megszeretném köszönni Lászlónak ezt a fantasztikus utazást, az időjárásnak, hogy ilyen kegyes volt hozzánk és utoljára, de nem utolsó sorban a feleségemnek Krisztinek, hogy ilyen élményben gazdag ajándékkal lepett meg! Nimbusra fel!

 

2011. 05. 01 Péter és családja írta:

Olvastam a honlapján a sétarepülés részben, „repüljön velem és a madarakkal” , na micsoda blőd, reklám fogás, gondoltam, de a családom unszolására nagyobbik srácom szülinapjára kilátogattunk Pamacshoz -remélem nem sértem meg- és ajándékképen repült egy fél órát. Amikor leszálltak nem ismertem rá. Kinyílt, boldogsága határtalan volt. Arra buzdított mindannyinkat, hogy repüljünk mi is. Nehezen, de mindenki szépen sorra került. Lassan ez már két hete történt, és nem tudom és nem is akarom elfelejteni, a leírt hasonlatot is megértettem, és belém ívódott. Köszönöm az egész családom nevében!

 

2011. 05. 01 B. Júlia írta:

Szeretném néhány sorban megköszönni azt a csodát, aminek tegnap a részese lehettem! 20 felejthetetlen percet töltöttem Pamacs Kapitánnyal a levegőben, aminek minden másodperce meghatározó emléke marad életemnek. Leírhatatlan az a szabadság, amit az ember odafent érez. Hála Ferenc magabiztosságának, és profizmusának- a kezdeti félelmet egy megfogalmazhatatlan eufória váltja fel: önkéntelenül mosolyra görbül a szád, az adrenalin elönti minden porcikád, és hirtelen azt érzed, hogy a birtokodban van a világ minden kincse… Leírhatatlan, és felülmúlhatatlan élmény volt! Köszönöm!

 

2011. 04. 30 Andi írta:

...óó és persze óóriási gratuláció a világrekordhoz! :-)

 

2011. 04. 30 Andi írta:

Micsoda élmény! Személy szerint ajánlom ezt a lehetőséget mindenkinek, fiatalnak, idősnek! Ültem már repülőgépen, de meg sem közelíti ezt az érzést! Fantasztikus, életre szóló élmény volt! Nagyon köszönöm!

 

2011. 04. 23 Sigil írta:

Köszönjük ezt az élményt Tóth Ferenc "Pamacsanka" .Nem tudjuk szavakba önteni igazán csak az értheti aki már repült vele, ezért is ajánlom mindenkinek mert egyedi és személyre szabót "Szabadság"!

 

2011. 04. 21 Regusz írta:

Születésnapomra meglepetés ajándék volt a repülés. Életemben először repülhettem. A pilóta -Ferenc- magabiztos, tapasztalt és nagyon kedves. Feltétlen mindenkinek ki kell próbálni. Odafenn minden más... :)

 

2011. 04. 15 Hajni írta:

A legszebb és legcsodálatosabb szülinapi élmény amit valaha átéltem : 20 perc a levegőben!A teljes szabadság élménye repülsz, de nincsenek szárnyaid!FANTASZTIKUS VOLT!!! megérte 6 órát utazni érte!KÖSZÖNÖM A LEHETŐSÉGET!

 

2011. 04. 02 Nati és Peti írta:

Nagyon nagy élmény és a pilóta kiváló ajánljuk mindenkinek. Nekünk ez volt a legelső repülésünk és nagyon jól éreztük magunkat, még egyszer köszönjük szépen ezt a felejthetetlen élményt.

 

2010. 07. 07 Viktor írta:

2010. áprilisában repültem Pamaccsal. Akkor repültem életemben először. Nagyon nagy élmény volt! 20 percet repültem a Csepel sziget fölött, Feri végig magyarázott. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki! Felejthetetlen élmény!