Repült már sárkányrepülővel?
Tovább
 

Élmény repülés ajándék

Élmény ajándék, ajándékozzon sárkányrepülős sétarepülést!

Első nagyobb lépéseim...

Emlékezem, amikor a hetvenes évek végén sárkányozni tanultam. Már, akkor azt hittem, hogy repülök, amikor a lejtőn lefelé nagyobbat lépek, úgy 5-6métert ugrálva, haladok a lejtőn lefelé, nyakamban a fóliás sárkányommal. Később amikor a magas hegyről levetettem magam, és percekig tartott a siklás, fordulózgatás. Velem, "madarat lehetett volna fogatni". Amikor azután az Alpok által nyújtotta hegyek között 6-8 m/s emelések-süllyedések között repültem akár 100 km-eket is. Ennél már nem is lehet jobb impozánsabb a szabadság.

Amikor megjelent az a kicsi kis motor, amellyel vízszintesen lehetett tartani a masinát, az a vágyak netovábbja, amikor már sík terepről, keréken gurulva emelkedni is tudsz, és ha ez két személlyel is működik, akkor felfedeztél valamit!

Neked nem kívánom, hogy járd végig az én utamat, elég, ha kételkedsz abban amit állítok. De ígérd meg, eljössz hozzám és elmondod, hogy a szabad repülésnél ismersz-e még jobbat? Ha mégis, a repülésről készült felvételt ajándékba adom neked.    Pamacs

Próbálta már, milyen érzés a magasba emelkedni 15 négyzetméteres szárnnyal a feje fölött, miközben arcát éri a menetszél? Szeretne barátjának, családjának egy felejthetetlen élményt ajándékozni? Ajándékozza meg egy "igazi" sétarepüléssel sárkányrepülőn.

ÉlményrepülésA sétarepülést egy rövid tájékoztatás előzi meg, melynek során a résztvevő megismerkedhet a sárkányrepülővel és a pilótával. Ezt követően elfoglalja helyét a pilóta mögötti ülésben. Felbőg a motor, és a sárkányrepülő a magasba emelkedik. 500 m magasan,   100-110 km sebességgel emelkedőben Biatorbágy irányába repülünk és megnézzük a Viaduktot. Itt délnek vesszük az irányt a kanyargós M0 fölött repülve feltűnik a Duna Csepel szigeti része. Balra fordulva egy mindig zöldellő golf pálya és a szoborpark fölött repülünk, majd célba vesszük a Szabadsághegyet, jobbra nézve feltűnnek a Duna hídjai, a Vár, a Parlament, a Margit sziget. Előttünk Csillebérc, a régi úttörő város színhelye és a János hegyi kilátó. Ezután visszatérünk a repülőtérre. Ez fél óra alatt repülhető útvonal. Lehet más irányba és többet is repülni, ezt Önre bízzuk! A Duna-kanyart 1óra 20 perc alatt "járjuk be". A repülés alatt madártávlatból szemlélve a földet, az  "igazi repülés" szabadságát, érzését élheti át.

A repülést kamerákkal rögzítjük, melyet azonnal lemásolunk Önnek. Kérem, hozzon magával egy mobil winchestert, hogy gyorsan átmásolhassunk.

Javasolt időtartamaink:

20 perc 22.900Ft, 30 perc 29.900Ft, 1óra 41.900Ft, Dunakanyar 1:20p 49.900Ft Más ettől eltérő időtartamat is teljesítünk. A repülésről videót készítünk, melyet Önnek is szívesen átmásolunk. Másoláshoz kérem, hozzon magával külső winchestert, vagy egy nagyon gyors pendrive-t. (20-30perc 3e, 1ó 1:20p 4e Ft kérünk.)

Vissztérő vendégeknek aranykártyás kedvezményt biztosítunk!

Fizetés, a repülés után a helyszínen, számla ellenében vagy átutalással! Erste bank: 11600006-00000000-94394258

Kérem, küldjön emailt, ha kérdése van! Köszönöm.

 

Időpont egyeztetés
A hét minden napján van lehetőség repülésre.!
Tóth Ferenc 20/7779913 vagy,    pamacs@nimbusrep.hu

Fontos információk
Az élményben sajnos nem vehetnek részt azok, akiknek a testsúlya meghaladja a 130 kg-ot. A programon való részvétel alsó korhatára 6 év. Aki még nem töltötte be a 18. életévét, kérjük szülei hozzájárulását és azt, hogy a gyermeket kísérjék el a programra.
Az Élmény Ajándék sétarepülésre a fent leírt útvonal helyett más légi útvonalat is lehet kérni.
Javasolt öltözet
A sárkányrepülő nyitott, ezért javasoljuk, hogy öltözzön az évszaknak megfelelően, rétegesen.
Időjárási körülmények
A sárkányrepülés nagymértékben függ az időjárástól. Amennyiben az időjárás kedvezőtlen feltételei miatt el kell halasztani a repülést, úgy lehetőséget biztosítunk egy másik alkalommal új időpont lefoglalására.
Egyéb információk
A sárkányrepülőt Tóth Ferenc pamacs vezeti, aki 1977-ben ismerkedett meg a sárkányrepüléssel és 6 évig a Magyar válogatott keret tagjaként sok hazai és nemzetközi versenyen vett részt. Eddig több mint 10 000 órát repült különböző sárkányokkal és eljutott többek között Párizsba, a Loire menti kastélyok fölé és Drezdát is madártávlatból, sárkányrepülőről szemlélhette útja során. Az aktív repülés mellett rendszeresen oktatja a repülés iránt érdeklődőket itthon és külföldön (Franciaországban, Görögországban, Horvátországban) egyaránt.
LETÖLTHETŐ BESZÁLLÓKÁRTYA (Kiváló ajándék ötlet):

 

Lánykérés!

Ha nem találja a szavakat, vagy nem akarja szokványos módon megkérni szíve választottja kezét, javaslok egyet!

Elcsábítja a célszemélyt (haha:) valamilyen ürüggyel a kiszemelt helyre, ahol a lánykérő ceremóniát elképzeli. A megbeszélt időre érkezik a levegőben egy transzparens ´Légy a Feleségem!´ szöveggel. Miközben Ön a zsebéből előhúzza a mindent megpecsételő gyűrűket és felhúzza kedvese ujjára! 'És mit ad Isten a helyszínen véletlenszerűen, szinte egy varázsütésre ott terem minden kedves jó barát, akikkel a közeli ivóban meg is pecsételhetik ezt a szép napot. A helyszín lehet a Tököli repülőtér is egy jóízű "hangár buli" keretében.

Részletek megbeszéléséért kérem, hívjon!
(az ide használatos transzparens készítése folyamatban!))

 


Kulcsszavak: élmény ajándék, sétarepülés, motoros sárkány, sétarepülés, légi transzparens gyártás és húzás.