Hírlevél
Név:
E-mail cím:

 Élmény ajándék, ajándékozzon sárkányrepülős sétarepülést!

 

Próbálta már milyen érzés a magasba emelkedni 15 négyzetméteres szárnnyal a feje fölött, miközben arcát éri a menetszél? Szeretne barátjának, családjának egy felejthetetlen élményt ajándékozni? Ajándékozza meg egy "igazi" sétarepüléssel sárkányrepülőn.

A sétarepülést egy rövid tájékoztatás előzi meg, melynek során a résztvevő megismerkedhet a sárkányrepülővel és a pilótával. Ezt követően elfoglalja helyét a pilóta mögötti ülésben. Felbőg a motor, és a sárkányrepülő a magasba emelkedik. 500 m magasan,   100-110 km sebességgel emelkedőben Biatorbágy irányába repülünk és megnézzük a Viaduktot. Itt délnek vesszük az irányt a kanyargós M0 fölött repülve feltűnik a Duna Csepel szigeti része. Balra fordulva egy mindig zöldellő golf pálya és a szoborpark fölött repülünk, majd célba vesszük a Szabadsághegyet, jobbra nézve feltűnnek a Duna hídjai, a Vár, a Parlament, a Margit sziget. Előttünk Csillebérc, a régi úttörő város színhelye és a János hegyi kilátó. Ezután visszatérünk a repülőtérre. Ez fél óra alatt repülhető útvonal. Lehet más irányba és többet is repülni, ezt Önre bízzuk! A Duna-kanyart 1óra 20 perc alatt járjuk be. A repülés alatt madártávlatból szemlélve a földet, az  "igazi repülés" szabadságát, érzését élheti át.

A repülést kamerákkal rögzítjük, melyet azonnal lemásolunk Önnek. Kérem, hozzon magával egy mobil winchester, hogy gyorsan átmásolhassunk.

Áraink: 20p 13e Ft, 30p 18e, 1ó 30e, Duna kanyar 35ezer Ft be kerül. Más ettől eltérő időtartamat is teljesítünk. Videó átmásolásért 3e Ft kérünk.


Időpont egyeztetés
A hét minden napján van lehetőség repülésre.!
Tóth Ferenc 20/7779913  vagy,    pamacs@nimbusrep.hu 
 
 
Fontos információk
Az élményben sajnos nem vehetnek részt azok, akiknek a testsúlya meghaladja a 130 kg-ot. A programon való részvétel alsó korhatára 6 év. Aki még nem töltötte be a 18 életévét, kérjük szülei hozzájárulását és azt, hogy a gyermeket kísérjék el a programra.
Az Élmény Ajándék sétarepülésre a fent leírt útvonal helyett mást légi útvonalat is lehet kérni.
 
Javasolt öltözet
A sárkányrepülő nyitott, ezért javasoljuk, hogy öltözzön az évszaknak megfelelően rétegesen.
 
Időjárási körülmények
A sárkányrepülés nagymértékben függ az időjárástól. Amennyiben az időjárás kedvezőtlen feltételei miatt el kell halasztani a repülést, úgy lehetőséget biztosítunk egy másik alkalommal új időpont lefoglalására.
 
Egyéb információk
A sárkányrepülőt Tóth Ferenc Pamacs vezeti, aki 1977-ben ismerkedett meg a sárkányrepüléssel és 6 évig a Magyar válogatott keret tagjaként sok hazai és nemzetközi versenyen vett részt. Eddig több mint 10 000 órát repült különböző sárkányokkal és eljutott többek között Párizsba, a Loire menti kastélyok fölé és Drezdát is madártávlatból, sárkányrepülőről szemlélhette útja során. Az aktív repülés mellett rendszeresen oktatja a repülés iránt érdeklődőket itthon és külföldön (Franciaországban, Görögországban, Horvátországban) egyaránt.
 
 
LETÖLTHETŐ BESZÁLLÓKÁRTYA (Kiváló ajándék ötlet):

Lánykérés! 

Ha nem találja a szavakat, vagy nem akarja szokványos módon megkérni szíve választottja kezét, javaslok egyet!
Elcsábítja a célszemélyt (haha:) valamilyen ürüggyel a kiszemelt helyre, ahol a lánykérő ceremóniát elképzeli. A megbeszélt időre érkezik a levegőben egy transzparens ´Légy a Feleségem!´ szöveggel. Miközben Ön a zsebéből előhúzza a mindent megpecsételő gyűrűket és felhúzza kedvese ujjára! 'És mit ad Isten a helyszínen véletlenszerűen, szinte egy varázsütésre ott terem minden kedves jó barát, akikkel a közeli ivóban meg is pecsételhetik ezt a szép napot. A helyszín lehet a Tököli repülőtér is egy jóízű "hangár buli" keretében.

Részletek megbeszélésért, kérem hívjon!
(az ide használatos transzparens készítése folyamatban!)) 

 

Kulcsszavak: élmény ajándék, sétarepülés, motoros sárkány