Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Galéria

Abu Dhabi 2006

best dive watches

 Élmény ajándék, ajándékozzon sárkányrepülős sétarepülést!

Első nagyobb lépéseim...

https://quartz-watches.headsetwiki.com

Emlékezem, amikor a hetvenes évek végén sárkányozni tanultam. Már, akkor azt hittem, hogy repülök, amikor a lejtőn lefelé nagyobbat lépek, úgy 5-6métert ugrálva, haladok a lejtőn lefelé, nyakamban a fóliás sárkányommal. Később amikor a magas hegyről levetettem magam, és percekig tartott a sikás, forulózgatás. Velem, "madarat lehetett volna fogatni". Amikor azután az Alpok álltal nyújtotta hegyek között 6-8 m/s emelések-süllyedések között repültem akár 100 km-eket is. Ennél már nem is lehet jobb impozánsabb a szabadság.

Amikor megjelent az a kicsi kis motor, amellyel vízszintesen lehetett tartani a masinát, az a vágyak ne továbbja, amikor már sík terepről, keréken gurulva emelkedni is tudsz, és ha ez két személlyel is működik, akkor felfedeztél valamit!

Neked nem kívánom, hogy járd végig az én utamat, elég ha kételkedsz abban amit állítok. De ígérd meg, eljössz hozzám és elmondod, hogy a szabad repülésnél ismers e még jobbat? Ha mégis, a repülésről készült felvételt ajándékba adom neked.    pamacs

Próbálta már milyen érzés a magasba emelkedni 15 négyzetméteres szárnnyal a feje fölött, miközben arcát éri a menetszél? Szeretne barátjának, családjának egy felejthetetlen élményt ajándékozni? Ajándékozza meg egy "igazi" sétarepüléssel sárkányrepülőn.

A sétarepülést egy rövid tájékoztatás előzi meg, melynek során a résztvevő megismerkedhet a sárkányrepülővel és a pilótával. Ezt követően elfoglalja helyét a pilóta mögötti ülésben. Felbőg a motor, és a sárkányrepülő a magasba emelkedik. 500 m magasan,   100-110 km sebességgel emelkedőben Biatorbágy irányába repülünk és megnézzük a Viaduktot. Itt délnek vesszük az irányt a kanyargós M0 fölött repülve feltűnik a Duna Csepel szigeti része. Balra fordulva egy mindig zöldellő golf pálya és a szoborpark fölött repülünk, majd célba vesszük a Szabadsághegyet,replika órák jobbra nézve feltűnnek a Duna hídjai, a Vár, a Parlament, a Margit sziget. Előttünk Csillebérc, a régi úttörő város színhelye és a János hegyi kilátó. Ezután visszatérünk a repülőtérre. Ez fél óra alatt repülhető útvonal. Lehet más irányba és többet is repülni, ezt Önre bízzuk! A Duna-kanyart 1óra 20 perc alatt járjuk be. A repülés alatt madártávlatból szemlélve a földet, az  "igazi repülés" szabadságát, érzését élheti át.

A repülést kamerákkal rögzítjük, melyet azonnal lemásolunk Önnek. Kérem, hozzon magával egy mobil winchester, hogy gyorsan átmásolhassunk

Javasolt időtartamaink:

Javasolt időtartamaink: 20perc, 30p, 1ó, 1ó 20p Dunakanyar. Más ettől eltérő időtartamat is teljesítünk. Videó átmásolásért 3e (20p), 30p-1ó20p 4e Ft kérünk.


Időpont egyeztetés
A hét minden napján van lehetőség repülésre.!
Tóth Ferenc 20/7779913  vagy,    pamacs@nimbusrep.hu 
 
 
Fontos információk
Az élményben sajnos nem vehetnek részt azok, akiknek a testsúlya meghaladja a 130 kg-ot. A programon való részvétel alsó korhatára 6 év. Aki még nem töltötte be a 18 életévét, kérjük szülei hozzájárulását és azt, hogy a gyermeket kísérjék el a programra.
Az Élmény Ajándék sétarepülésre a fent leírt útvonal helyett mást légi útvonalat is lehet kérni.
 
Javasolt öltözet
A sárkányrepülő nyitott, ezért javasoljuk, hogy öltözzön az évszaknak megfelelően rétegesen.
 
Időjárási körülmények
A sárkányrepülés nagymértékben függ az időjárástól. Amennyiben az időjárás kedvezőtlen feltételei miatt el kell halasztani a repülést, úgy lehetőséget biztosítunk egy másik alkalommal új időpont lefoglalására.
 
Egyéb információk
A sárkányrepülőt Tóth Ferenc pamacs vezeti, aki 1977-ben ismerkedett meg a sárkányrepüléssel és 6 évig a Magyar válogatott keret tagjaként sok hazai és nemzetközi versenyen vett részt. Eddig több mint 10 000 órát repült különböző sárkányokkal és eljutott többek között Párizsba, a Loire menti kastélyok fölé és Drezdát is madártávlatból, sárkányrepülőről szemlélhette útja során. Az aktív repülés mellett rendszeresen oktatja a repülés iránt érdeklődőket itthon és külföldön (Franciaországban, Görögországban, Horvátországban) egyaránt.
 
 
LETÖLTHETŐ BESZÁLLÓKÁRTYA (Kiváló ajándék ötlet):

Lánykérés!

 

Ha nem találja a szavakat, vagy nem akarja szokványos orologi replica italia módon megkérni szíve választottja kezét, javaslok egyet!

Elcsábítja a célszemélyt (haha:) valamilyen ürüggyel a kiszemelt helyre, ahol a lánykérő ceremóniát elképzeli. A megbeszélt időre érkezik a levegőben egy transzparens ´Légy a Feleségem!´ szöveggel. Miközben Ön a zsebéből előhúzza a mindent megpecsételő gyűrűket és felhúzza kedvese ujjára! 'És mit ad Isten a helyszínen véletlenszerűen,rolex replika szinte egy varázsütésre ott terem minden kedves jó barát, akikkel a közeli ivóban meg is pecsételhetik ezt a szép napot. A helyszín lehet a Tököli repülőtér is egy jóízű "hangár buli" keretében.

Részletek megbeszélésért, kérem hívjon!
(az ide használatos transzparens készítése folyamatban!)) 

 

Kulcsszavak: élmény ajándék, sétarepülés, motoros sárkány, sétarepülés, légi transzparens gyártás és húzás.